Ügyfélvélemények

Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten – alap a jó munkakapcsolat

Mindegy, hogy komplett lakásfelújításról vagy csak kisebb renoválási munkákról van szó, cégünk különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy az ügyfél az együttműködés első percétől érezze, hogy figyelünk rá, kéréseit rugalmasan kezeljük. Szakértelmünk mellett biztosítjuk számára azt magas fokú bizalmi kapcsolatot, ami – véleményünk szerint –, minden megbízás alapja kell legyen.
Partnereink visszajelzéseire különösen büszkék vagyunk, és szívesen osztjuk meg ezeket a nagyvilággal. Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten? Szavazzon bizalmat nekünk!

Vadász Erzsébet
Amikor elhatároztam, hogy belevágok a felújításba, azt se tudtam hogyan kezdjek neki. Fogalmam sem volt róla, miket kell elintézni. Lajos és csapata viszont átvette az ügyes-bajos dolgokat és már az alapanyagokat is ők szerezték be nekem. Nagyon köszönöm nekik!!!
Mezei Jácint Jonatán
Nem kevés álmatlan éjszakát okozott a lakásfelújítás. Addig a pontig, míg rá nem találtam a Konstructo csapatára. Sem a hozzáállásukra, sem az elvégzett munka minőségére nem lehet panaszom. Köszönöm nekik.
Kovács Irén
Csak jót tudok mondani erről a kis csapatról. Megbízható, pontos, tisztán dolgoznak. Mindenkinek ajánlom Őket, aki festeni akar.
Kárász Pál István
Munkatársam ajánlására hívtam fel őket. Teljes lakásfelújítással bíztam meg a csapatot, és kifejezetten szerencse volt, hogy már a munkák megkezdése előtt ott voltak mellettem. Nagyon profik és bátran tettem fel nekik minden kérdésemet. Azóta szívesen ajánlom én is őket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen építési és felújítási munkára van szüksége, hívja a telefonszámunkat vagy küldjön nekünk üzenetet!
+36204255496 vagy Kapcsolat