Ügyfélvélemények

Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten – alap a jó munkakapcsolat

Mindegy, hogy komplett lakásfelújításról vagy csak kisebb renoválási munkákról van szó, cégünk különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy az ügyfél az együttműködés első percétől érezze, hogy figyelünk rá, kéréseit rugalmasan kezeljük. Szakértelmünk mellett biztosítjuk számára azt magas fokú bizalmi kapcsolatot, ami – véleményünk szerint –, minden megbízás alapja kell legyen.
Partnereink visszajelzéseire különösen büszkék vagyunk, és szívesen osztjuk meg ezeket a nagyvilággal. Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten? Szavazzon bizalmat nekünk!

Vadász Erzsébet
Amikor elhatároztam, hogy belevágok a felújításba, azt se tudtam hogyan kezdjek neki. Fogalmam sem volt róla, miket kell elintézni. Lajos és csapata viszont átvette az ügyes-bajos dolgokat és már az alapanyagokat is ők szerezték be nekem. Nagyon köszönöm nekik!!!
Mezei Jácint Jonatán
Nem kevés álmatlan éjszakát okozott a lakásfelújítás. Addig a pontig, míg rá nem találtam a Konstructo csapatára. Sem a hozzáállásukra, sem az elvégzett munka minőségére nem lehet panaszom. Köszönöm nekik.
Rosta Norbert
Idén év elején határoztuk el Párommal, hogy felújítjuk a lakásunkat. Legalább 6 potenciális kivitelező megnézte a projektet. Ezek közül 3 esetben érkezett ajánlat. Lajos érthető, határidőre elkészített, minden részletre kiterjedő komplex ajánlatot készített, a helyszíni szemle során sok hasznos tanáccsal is ellátott bennünket. Így nem volt kérdés, hogy Őt bízzuk meg a kivitelezéssel: - konyha, nappali, lépcsőház, fürdőszobák festése - fürdőszobák újra burkolása - belső lépcső burkolása - konyha és nappali villanyszerelése A kivitelezés során a meglévő burkolatok, felületek védelmére külön figyeltek. A munkálatok során lelkiismeretesen dolgoztak, mindent az egyeztetéseknek megfelelően végeztek el. Naponta akár 10-12 órát is dolgoztak, hogy a járvány helyzet ellenére határidőben elkészüljenek. Ritka, hogy az ember manapság ennyire megbízható, profi, és hozzáértő csapattal találkozik. Fontos szempont volt, hogy az otthonfelújítási támogatást is igénybe tudjuk venni, de mindenben együtt tudtunk működni! Összességében maximálisan elégedettek voltunk Lajosék munkájával, bátran ajánlom mindenkinek, garantáltan nem fogtok csalódni!
Róbert Balogh
Mindenképpen ajánlom Lajost és csapatát! Nálunk egy teljeskörű lakásfelújítást vezényeltek le két hónap alatt, egy hònappal korábban fejezték be a munkát a vállalt határidő előtt kivaló minőségben! Végig professzionális és rugalmas hozzáállast tapasztaltam, minden közben adódott problémát nagyon jól kezeltek!
Kovács Irén
Csak jót tudok mondani erről a kis csapatról. Megbízható, pontos, tisztán dolgoznak. Mindenkinek ajánlom Őket, aki festeni akar.
Kárász Pál István
Munkatársam ajánlására hívtam fel őket. Teljes lakásfelújítással bíztam meg a csapatot, és kifejezetten szerencse volt, hogy már a munkák megkezdése előtt ott voltak mellettem. Nagyon profik és bátran tettem fel nekik minden kérdésemet. Azóta szívesen ajánlom én is őket.
A Kasza-Kovács család
Köszönjük szépen a gyors, preciz munkátokat, az ötletes megoldásokat, es a szép kivitelezést. Remélem a következő felujitási munkálatainkban is tudtok majd segiteni, mert ezt a minöséget és kedvező árakat, más kiviteletző nem tudja garantálni. További jó munkákat nektek!
Balai Judit
Lakásfelújítással küzdesz? Nem veszi fel a telefont a szakember? Felveszi de nem ér rá? Aztán meg ráér de mégsem nem tud jönni? Teljes szívvel tudom ajánlani Lajost, aki a legkedvesebb kivitelező, akivel valaha találkoztam. MINDIG visszahív, állandóan képeket küld az állapotokról, normális árajánlatot készít, és gyönyörűen dolgozik!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen építési és felújítási munkára van szüksége, hívja a telefonszámunkat vagy küldjön nekünk üzenetet!
+36204255496 vagy Kapcsolat