Rólunk

Awesome Image

20 ÉV TAPASZTALAT

Építkezésbe, vagy egy komplett lakásfelújításba kezdeni sosem egyszerű, azonban a megfelelő együttműködő partner megtalálása már fél siker céljai elérésében. Két évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, bennünk hozzáértő, az elvégezett munka minőségére igényes, megbízható és megfizethető közreműködőre talál, olyanra, akinek első pillanattól fontos, hogy elnyerje megbízója maximális bizalmát. Éppen ezért a határidőre elvégzett kifogástalan munkán túl, az ügyfélkéréseket is igyekszünk minden esetben rugalmasan kezelni.
Awesome Image
Tisztában vagyunk azzal

Mennyi nehézséggel jár egy teljes lakásfelújítás

mennyi apró részletre kell egyszerre odafigyelni, ezért nemcsak a tényleges munkában, de igény esetén az előkészületekben, az anyagok kiválasztásában és beszerzésében is részt veszünk. Szolgáltatásink a teljesség igénye nélkül:
  • Hidegburkolat
  • Kőműves munkálatok
  • Festés
  • Laminált parketta

Hogyan dolgozunk?
– az árajánlatkéréstől a kivitelezésig

1. Ha részleges vagy teljeskörű lakásfelújítást tervez Budapesten vagy vonzáskörzetében, első lépésként kapcsolatba kell lépnie velünk. Ezt kétféleképpen is megteheti: telefonálhat, vagy írhat nekünk a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is.
2.  Azért, hogy minél részletesebb, rejtett költségektől mentes árajánlatot tudjunk biztosítani, szükségünk lesz egy helyszíni felmérésre is. Mivel személyesen sokkal gördülékenyebben lehet egyeztetni a megbízói igényekről, elvárásokról, ezért ezt az alkalmat ragadjuk meg arra, hogy részletekbe menően egyeztessünk ügyfeleinkkel a részleges vagy teljes lakásfelújítás minden mozzanatáról.
3. Amikor már pontosan körvonalazódni látszik a részleges vagy teljes lakásfelújítás minden teendője, konzultálunk a minőségi alapanyagok beszerzéséről, hiszen ha kéri, ennek gondját is levesszük a válláról.

4. A fentiek ismeretében elkészítünk egy árajánlat-tervezetet, amit eljuttatunk Önhöz. Ezt átnézve, felteheti nekünk kérdéseit, illetve átbeszélhetjük az árajánlattal kapcsolatos minden kérdését/kérését.
5. Az árajánlatot a TERC V.I.P. GOLD offline építőipari költségvetés-készítő program segítségével állítjuk össze.
6. Megegyezünk a felújítás elkezdésének pontos napjában.
7. A lakásfelújítással a megbeszéltek szerint haladunk; az éppen aktuális munkálatokat bármikor ellenőrizheti.
8. A munka végeztével, tisztán, törmelékmentesen adjuk át a helyszínt. Az elvégzett minőségi munkákra garanciát vállalunk.

Awesome Image
Legyen szó részleges

vagy teljeskörű lakásfelújításról,

garantáljuk, hogy csakis magas minőségű munkákat adunk ki a kezünk közül. Nem szervezzük ki ismeretlenek a teendőket, hanem ha a megbízás komplexitása azt kívánja, szakmájukban kimagaslóan jól teljesítő, megbízható alvállalkozókat is bevonunk a munkafolyamatokba, olyanokat, akikkel már hosszú évek óta zökkenőmentesen dolgozunk együtt. Szeretjük egy kézben tudni a feladatokat, hiszen így kisebb a hibalehetőség esélye is, plusz Ön anyagilag is jobban jár, ha nem több szakembert bíz meg a renoválási teendőkkel. Ügyfeleink elégedettsége nekünk mindennél többet ér, ehhez pedig többek között az kell, hogy pontosan megértsük az elképzeléseiket, és azokat maximálisan, szakértelmünk legjavával meg is valósítsuk. A hatékony és precíz munkában hiszünk, a határidők betartását komolyan vesszük. Lakásfelújítást Budapesten és vonzáskörzetében is vállalunk: a bontástól az építőanyagok beszerzésén át mindent megoldunk. Lépjen kapcsolatba velünk, egyeztessünk a részletekről, kérje rejtett költségektől mentes árajánlatunkat!

Teljeskörű lakásfelújítás

Teljeskörű lakásfelújítás ezentúl nem kell, hogy komoly fejtörést okozzon, hiszen a hozzáértő szakemberek levehetik ennek gondját a válláról. Ha már nem érzi otthonosnak a lakását, ha komolyabb korszerűsítésre szorulna az ingatlan, vagy szeretné megvalósítani álmai otthonát, modernizálná a helyiségeket, hozzánk bizalommal fordulhat.

Bontás

Olykor a belső terek átalakításával nem csak szebbé, de komfortosabbá is tehetjük az ingatlanunkat. Vállalkozásunk lakások, családi házak, üzlethelyiségek, irodák válaszfalainak és burkolatainak bontásával is foglalkozik. Tégla- vagy gipszkartontfal, nyílászárók, hideg vagy melegburkolatok – nekünk egyik sem akadály.

Kőművesmunkák

A teljeskörű lakásfelújítások legfontosabb mozzanatai a jól időzített kőművesmunkák. A falazás, a betonozás, az aljzatkiegyenlítés, a kézi vakolás, a kisebb-nagyobb javítási munkák és azok, amik csak növelik az ingatlan esztétikai értékét. Vállalkozásunk két évtizedes tapasztalattal professzionális kőművesmunkákat is végez.

Gipszkartonozás

Napjaink egyik közkedvelt, megfizethető és korszerű falazási megoldása a gipszkartonozás, amivel egyszerűen tükörsima falfelületek kivitelezhetőek. Legyen szó válaszfalakról, mennyezetről ez remek választásnak bizonyul – professzionális segítségért, hatékony és gyors munkáért forduljon hozzánk!

Burkolás

Bármilyen hideg vagy melegburkolattal otthonosabbá, dizájnosabbá, egyedibbé teheti lakását. Laminált padló, csempe vagy járólap? Mindegyik lerakása nagyfokú precizitást és szakértelmet kíván. Szóljon, ha segítségére lehetünk bármelyikben, tapasztalatunkban és professzionális hozzáállásunkban nem fog csalódni!

Festés, mázolás, tapétázás

Vállalkozásunk nem tesz különbséget kisebb vagy nagyobb megbízások között, így bármikor hívhat minket tisztasági festés, egyszerűbb mázolás vagy szakértelemmel elvégzett tapétázás kapcsán is. Akár az alapanyagok beszerzésében is segítségére lehetünk, ha kéri. Érdeklődjön, várjuk megkeresését, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat minél részletesebben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen építési és teljeskörű lakásfelújítási munkára van szüksége, hívja a telefonszámunkat vagy küldjön nekünk üzenetet!
+36204255496 vagy Kapcsolat