Referenciák

Megbízható referenciák - teljes lakásfelújítás A-tól Z-ig

Mivel komplett lakásfelújításba kezdeni komoly döntés, ezért érdemes alaposabban is átgondolnia, hogy kit bíz meg a különféle renoválási, korszerűsítési feladatok elvégzésével. Ha csak a saját szemének hisz, tekintse meg referenciáinkat, amikből kiderülhet, milyen magas színvonalon végezzük a munkánkat! Ha bármilyen kérdés felmerül Önben, szívesen állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bontás

Ha teljeskörű lakásfelújításba kezd Budapesten vagy vidéken, a bontás megkerülhetetlen mozzanata lesz a munkálatoknak. Lehet, hogy bővítené életterét, ezért összenyitna pár helyiséget, lebontana néhány rossz szerkezetű falat, esetleg megbontaná a tetőszerkezetet, a bontás így vagy úgy, de az egyik fő momentuma lesz a felújításnak. Laikusként azt hiheti, bontani könnyű, építeni nehéz, pedig a bontás is alapos, precíz tervezést igényel.

Kőműves munkák

Szakértőként azt mondhatjuk, a felújítás legkreatívabb része a kőművesmunkák elvégzése. Gyakorlatilag ilyenkor lehelünk új életet régi helyiségeibe falazással, minőségi burkolással és az ezeket megelőző aljzatkészítéssel. A kőművesmunkák lehetnek nagyobb volumenűek, de akár kisebb javítási feladatok is. Bármelyikre is legyen szüksége, profi csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Gipszkartonozás

Korszerű és gyors belsőépítészeti megoldás a gipszkartonozás. Számtalan elégedett megrendelőnk győződött meg már arról, hogy gipszkartonozással egyszerűen, gyorsan lehet belső falakat kialakítani úgy, hogy közben elkerülhető a nagy piszok és a felfordulás. Ha vakolás helyett valami modernebb megoldást keres, érdemes a gipszkartonozással számolnia.

Meleg burkolatok

Teljeskörű lakásfelújításnál a hideg- és melegburkolatok lerakása szintén megkerülhetetlen része a renoválásnak. A minőségi alapanyagok beszerzésén túl, a profizmus itt is kulcsfontosságú, hiszen minden milliméternek passzolnia kell. A különféle csempék és padlólapok hosszú időre meghatározzák majd otthonunk alaphangulatát, ezért érdemes ezeket is szakemberre bízni.

Hideg burkolatok

A konyhában és a vizes helyiségekben gyakorta használunk hideg burkolatokat, amik főleg a csempéket, járólapokat jelentik. Ezekhez is szakértői tudás szükséges, mert bármennyire is egyszerűnek tűnhet komplett lakásfelújításnál a hideg burkolatok lerakása, egyáltalán nem az. Megfelelő eszközökre, precizitásra, alapos munkára itt is szükség van, mert a burkolatok is hosszú évekre szólnak.

Tapétázás

A tapéták napjainkban reneszánszukat élik, éppen ezért is válasszák egyre többen ezt a faldekorálási megoldást a festés helyett. Bár a legtöbb helyről az köszön vissza, tapétára váltani pofonegyszerű, bárki képes lehet rá, a helyzet az, hogy a felület megfelelő előkészítése nélkül a tapéta nem csak nem fog odaragadni, de nem is lesz túl esztétikus. Minek bajlódna vele, ha profikra is bízhatja?

Mázolás - Lazúrozás

Senki nem szeret ajtókat, ablakokat, gázcsöveket, korlátokat mázolni. Pepecselős, időigényes munka, ami nem ad akkor látványt (és elégedettséget), mint mikor frissen festett vagy tapétázott falainkra nézünk. A mázolás több egymást követő, összetett munkafázisból áll, mert szinte soha nem elég csupán egy rétegben felvinni a megfelelő festéket. Bízza ezt is hozzáértő kezekre, ha lakásfelújításba kezd Budapesten!

Festés

Ha teljes lakásfelújításba kezdünk, szinte biztosan sort kerítünk a helyiségek festésére is. Mindegy, hogy ez csak egy gyors tisztasági festés lesz, vagy valamilyen dekoratívabb, színesebb megoldás, a professzionális segítség minden esetben jól jön. Alaposságunk legjavát kapja, ha egy szobáról van szó, de ugyanezt garantálják több helyiség esetében is.