Referenciák

Megbízható referenciák - teljes lakásfelújítás A-tól Z-ig

Mivel komplett lakásfelújításba kezdeni komoly döntés, ezért érdemes alaposabban is átgondolnia, hogy kit bíz meg a különféle renoválási, korszerűsítési feladatok elvégzésével. Ha csak a saját szemének hisz, tekintse meg referenciáinkat, amikből kiderülhet, milyen magas színvonalon végezzük a munkánkat! Ha bármilyen kérdés felmerül Önben, szívesen állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bontás

Ha teljeskörű lakásfelújításba kezd Budapesten vagy vidéken, a bontás megkerülhetetlen mozzanata lesz a munkálatoknak. Lehet, hogy bővítené életterét, ezért összenyitna pár helyiséget, lebontana néhány rossz szerkezetű falat, esetleg megbontaná a tetőszerkezetet, a bontás így vagy úgy, de az egyik fő momentuma lesz a felújításnak. Laikusként azt hiheti, bontani könnyű, építeni nehéz, pedig a bontás is alapos, precíz tervezést igényel.

Kőműves munkák

Szakértőként azt mondhatjuk, a felújítás legkreatívabb része a kőművesmunkák elvégzése. Gyakorlatilag ilyenkor lehelünk új életet régi helyiségeibe falazással, minőségi burkolással és az ezeket megelőző aljzatkészítéssel. A kőművesmunkák lehetnek nagyobb volumenűek, de akár kisebb javítási feladatok is. Bármelyikre is legyen szüksége, profi csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Gipszkartonozás

Korszerű és gyors belsőépítészeti megoldás a gipszkartonozás. Számtalan elégedett megrendelőnk győződött meg már arról, hogy gipszkartonozással egyszerűen, gyorsan lehet belső falakat kialakítani úgy, hogy közben elkerülhető a nagy piszok és a felfordulás. Ha vakolás helyett valami modernebb megoldást keres, érdemes a gipszkartonozással számolnia.

Meleg burkolatok

Teljeskörű lakásfelújításnál a hideg- és melegburkolatok lerakása szintén megkerülhetetlen része a renoválásnak. A minőségi alapanyagok beszerzésén túl, a profizmus itt is kulcsfontosságú, hiszen minden milliméternek passzolnia kell. A különféle csempék és padlólapok hosszú időre meghatározzák majd otthonunk alaphangulatát, ezért érdemes ezeket is szakemberre bízni.

Hideg burkolatok

A konyhában és a vizes helyiségekben gyakorta használunk hideg burkolatokat, amik főleg a csempéket, járólapokat jelentik. Ezekhez is szakértői tudás szükséges, mert bármennyire is egyszerűnek tűnhet komplett lakásfelújításnál a hideg burkolatok lerakása, egyáltalán nem az. Megfelelő eszközökre, precizitásra, alapos munkára itt is szükség van, mert a burkolatok is hosszú évekre szólnak.

Tapétázás

A tapéták napjainkban reneszánszukat élik, éppen ezért is válasszák egyre többen ezt a faldekorálási megoldást a festés helyett. Bár a legtöbb helyről az köszön vissza, tapétára váltani pofonegyszerű, bárki képes lehet rá, a helyzet az, hogy a felület megfelelő előkészítése nélkül a tapéta nem csak nem fog odaragadni, de nem is lesz túl esztétikus. Minek bajlódna vele, ha profikra is bízhatja?

Mázolás

Senki nem szeret ajtókat, ablakokat, gázcsöveket, korlátokat mázolni. Pepecselős, időigényes munka, ami nem ad akkor látványt (és elégedettséget), mint mikor frissen festett vagy tapétázott falainkra nézünk. A mázolás több egymást követő, összetett munkafázisból áll, mert szinte soha nem elég csupán egy rétegben felvinni a megfelelő festéket. Bízza ezt is hozzáértő kezekre, ha lakásfelújításba kezd Budapesten!

Festés

Ha teljes lakásfelújításba kezdünk, szinte biztosan sort kerítünk a helyiségek festésére is. Mindegy, hogy ez csak egy gyors tisztasági festés lesz, vagy valamilyen dekoratívabb, színesebb megoldás, a professzionális segítség minden esetben jól jön. Alaposságunk legjavát kapja, ha egy szobáról van szó, de ugyanezt garantálják több helyiség esetében is.