Teljes lakásfelújítás profi szakemberekkel, magas minőségben

Teljes lakásfelújítás profi szakemberekkel

Fontos számunkra, hogy megrendelőinknek olyan, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, amely a lakásfelújítással járó feladatok mindegyikére maradéktalanul kiterjed. Szakképzett munkatársainkkal a bontástól kőművesmunkákon, a gipszkartonozáson és a burkoláson át egészen a festés, mázolás és tapétázás kivitelezéséig vállaljuk a feladatot. Különös figyelmet szentelünk a részleteknek, így ha minket választ, biztos lehet benne, hogy nem csak pontos munkát végzünk, de a végeredményre hosszú éveken, évtizedeken keresztül számíthat. Mély szakmai ismeretekkel és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal minden egyedi igényt meghallgatunk, és a kivitelezést megrendelőink elképzelései alapján végezzük el, így Ön is tudhatja: ha mellettünk teszi le a voksát, a teljes lakásfelújítás egész folyamatát átláthatja.

Komplett lakásfelújítás a legkisebb felfordulással

A teljes lakásfelújítástól sokan tartanak, és még többen hajlamosak arra, hogy addig halogassák, ameddig csak lehetséges. Ennek oka, hogy az építési munkákkal minden esetben bizonyos mértékű kosz és zaj jár – nem mindegy azonban, hogy mekkora lesz a felfordulás. Csapatunkkal azért dolgozunk, hogy minden egyes megrendelőnk számára tiszta munkát végezzünk, így rendkívüli mértékben odafigyelünk bútorai védelmére, illetve a lakóközösséggel való esetleges konfliktusok elkerülésére. Éppen ezért megrendelőink kérései alapján az előkészített, kiürített ingatlant egy huzamban vagy akár egy berendezett lakást szobáról szobára haladva is képesek vagyunk felújítani. Bízza a feladatot Ön is professzionális csapatra a gyors, szakszerű, pontos és hatékony munka érdekében, és minimalizálja az esetleges kellemetlenségeket!

Teljeskörű lakásfelújítás

Teljes lakásfelújítási szolgáltatásunk keretében átfogó munkát végzünk. Legyen szó válaszfalak átalakításáról, új burkolat lerakásáról, festésről vagy éppen nyílászárócseréről, ránk a helyszíni felméréstől kezdve a kivitelezés végéig számíthat, így biztos lehet a feladatok maradéktalan elvégzésében.

Bontás

Egy-egy komplett lakásfelújítás sok esetben komoly bontási munkákkal is járhat, ami nagy szakértelmet igényel. Akár burkolatok cseréjéről, nyílászárók bontásáról, vagy éppen tégla- és gipszkartonfalak áthelyezéséről van szó, minden esetben precíz munkát végzünk, és gondoskodunk a sitt elszállításáról.

Kőműves munkák

A teljeskörű lakásfelújítás egyik legnagyobb hozzáértést igénylő fázisa a kőművesmunka, hiszen ez fogja megszabni az ingatlan új szerkezetét. Legyen szó falazásról, aljzatkiegyenlítésről, vakolásról vagy éppen kisebb javítások elvégzéséről, megrendelőink minden esetben precíz munkára és esztétikus eredményre számíthatnak.

Gipszkartonozás

A modern belsőépítészet egyik legtöbbet alkalmazott technikája a gipszkartonozás, amellyel egyaránt készíthetünk álmennyezetet, előtétfalakat vagy éppen válaszfalakat. A gipszkartonozás jó ár-érték arányú, esztétikus megoldás, amely jó hőszigetelési tulajdonságokkal bír és alkalmas a különböző vezetékek elrejtésére is.

Burkolás

Legyen szó hideg- vagy melegburkolatok kialakításáról, a megfelelő burkolat akár hosszú évtizedekig is meghatározhatja egy lakás belső esztétikáját. Szakérő csapatunk magas fokú precizitással illeszti helyükre a gondosan megválasztott elemeket, legyen szó akár csempéről, járólapról vagy laminált padlóról.

Festés, mázolás, tapétázás

A felújítás utolsó fázisa a festés, mázolás és tapétázás, amely mintegy megkoronázza az elvégzett munkát. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a megfelelő színek kiválasztása után pontos munkát végezzünk. Ha minket választ, biztosan tudhatja, hogy figyelünk az összhatásra és egyenletes falfelületeket képezünk.